Ontmoet het leiderschapsteam

Maak kennis met de oudsten, diakenen en (bedienings)coördinatoren.

Bekijk hier het organigram

Oudste

Klaas van Twillert

Ik ben Klaas van Twillert getrouwd met Sifra en wij hebben 2 prachtige kinderen Levi en Eva. In 2005 mocht ik wedergeboren worden en in 2007 mocht ik vanaf het eerste uur betrokken zijn bij dit mooie werk van God in deze gemeente, en dien hier nog altijd met veel plezier! Wat blijft het toch mooi om mensenlevens veranderd te zien worden door onze lieve hemelse Vader. Mijn hobby is karpervisser en daarbij lees ik graag boeken die mijn geloof verder opbouwen.

E-mail

Oudste

Cisca Bolderdijk

Ik ben Cisca Bolderdijk en sinds september 2019 oudste in deze gemeente. Ben getrouwd met Jaap en wonen sinds 2016 in Bunschoten waar wij het erg naar ons zin hebben. Samen hebben wij 2 dochters en 2 kleinkinderen. Ik kwam al een aantal jaren in deze gemeente waar het goed voelde. Zelf ben ik een actief persoon en zwem wekelijks, fiets veel en ga er lekker veel op uit. Ik vindt gezellig om lekker onder de mensen te zijn. Lezen doe ik ook graag. Elke dag kan ik genieten van alles wat ik zie, mag doen en mensen mag bemoedigen. Tel je zegeningen een voor een en je ziet Gods liefde dan door alles heen.

Oudste

Anieta Huijgen

Ik ben Anieta Huijgen, getrouwd met Meindert. Samen hebben we 3 getrouwde kinderen en 8 kleinkinderen. Ik houd van wandelen, fietsen en lezen. Elke dag kan ik mij verwonderen over Gods prachtige schepping. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charmes. Sinds 2015 bezoek ik Christusgemeente The Lighthouse. Graag wil ik de gemeente als oudsten dienen en helpen bouwen.

Weet dat elk huis zijn bouwer heeft, maar God is de bouwer van alles (Hebr 3:4).

E-mail

Oudste

Peter van de Mheen

Ik ben Peter van de Mheen, getrouwd met Mandy en samen hebben we 2 kinderen: Sam en Fleur. In april 2019 verwachten we ons derde kindje. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer en werk voor diverse opdrachtgevers in de elektrobranche. 14 jaar geleden heb ik, mede door een bijzondere ontmoeting, God leren kennen en is mijn/ons leven gaan veranderen. Na een leerzame reis langs verschillende gemeentes, zijn we nu sinds een aantal jaar actief binnen de The Lighthouse en ben ik in de zomer van 2018 als oudste ingezegend. Mijn passie is gebed en relatie met Jezus en Hem bekend maken waar ik ook kom. Verder is het mijn verlangen om als gemeente het hart van God te zoeken en na te jagen wat Zijn verlangen en wil voor ons is in deze tijd. Om een gemeente te zijn waar Hij in het midden woont, een plek waar discipelen voortkomen die impact maken op hun omgeving door de kracht van de Heilige Geest. Verder mag ik als hobby graag vissen op karper en genieten van de natuur. Of om samen met mijn gezin activiteiten ondernemen op vakantie en lekker spelen met de kinderen.

E-mail

Penningmeester

Willem van Diermen

Ik ben Willem van Diermen, getrouwd met Jantinka. Samen hebben we 5 kinderen en een bonuszoon. Ook zijn we opa en oma van 5 kleinzonen en 1 kleindochter. Sinds een paar jaar zijn wij betrokken bij The Lighthouse en sinds 1,5 jaar dien ik als penningmeester, samen met mijn vrouw. Ik hou van reizen, lezen, goede films en vooral erop uitgaan met mijn lieve vrouw. Ik heb 2 favoriete bijbelteksten: Psalm 103 …die al uw ziekten geneest… en Joh. 14:12 Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, wie in Mij gelooft, de werken, die Ik doe, zal hij ook doen, en grotere nog dan deze, want Ik ga tot de Vader; Dat is ook mijn verlangen en passie: Doen wat Jezus deed!

E-mail

Coordinator Kinderwerk

Kim-Joyce Koelewijn

Kinderwerkers

Kim-Joyce Koelewijn

Twinkle-, & BrightKids
0 tot 4 jaar

E-mail

Janneke Koelewijn & Susanne Koelewijn

FireKids
4 t/m 7 jaar

E-mail

Coördinatoren

Margriet van de Groep

Bemoedigingsteam

E-mail

Bertie den Hartigh

Gastvrijheidsteam

Francien Ruizendaal

Cateringteam

E-mail

Pierre van de Gijp

PR/facebook

E-mail

Carmen Huijgen
Aanbiddingsteam
Anieta Huijgen

Beamteam

E-mail

Peter van de Mheen

@homes, gebedswerk,
op & -afbouw

E-mail

Wim Kok

Profetisch Team

William Heijnen

Webmaster

E-mail

Joep Huijgen

Geluidstechniek

E-mail

Wil jij meebouwen?