Leiderschap

Maak kennis met de oudsten, diakenen en de coördinatoren

Klaas van Twillert

Oudste

Ik ben Klaas van Twillert getrouwd met Sifra en wij hebben 2 prachtige kinderen Levi en Eva. In 2005 mocht ik wedergeboren worden en in 2007 mocht ik vanaf het eerste uur betrokken zijn bij dit mooie werk van God in deze gemeente, en dien hier nog altijd met veel plezier! Wat blijft het toch mooi om mensenlevens veranderd te zien worden door onze lieve hemelse Vader. Mijn hobby is karpervissen en daarbij lees ik graag boeken die mijn geloof verder opbouwen.

Sifra van Twillert

Oudste

Anieta Huijgen

Oudste

Ik ben Anieta Huijgen, getrouwd met Meindert. Samen hebben we 3 kinderen, waarvan 2 getrouwd en 8 kleinkinderen. Ik houd van wandelen, fietsen en lezen. Elke dag kan ik mij verwonderen over Gods prachtige schepping. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charmes. Sinds 2015 bezoek ik Christusgemeente The Lighthouse. Graag wil ik de gemeente als oudsten dienen en helpen bouwen.

Weet dat elk huis zijn bouwer heeft, maar God is de bouwer van alles (Hebreeën 3:4).

Peter van de Mheen

Oudste

Ik ben Peter van de Mheen, getrouwd met Mandy en samen hebben we 3 kinderen: Fleur, Sam & Thirsa. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer en werk voor diverse opdrachtgevers in de elektrobranche. 14 jaar geleden heb ik, mede door een bijzondere ontmoeting, God leren kennen en is mijn/ons leven gaan veranderen. Na een leerzame reis langs verschillende gemeentes, zijn we nu sinds een aantal jaar actief binnen de The Lighthouse en ben ik in de zomer van 2018 als oudste ingezegend. Mijn passie is gebed en relatie met Jezus en Hem bekend maken waar ik ook kom. Verder is het mijn verlangen om als gemeente het hart van God te zoeken en na te jagen wat Zijn verlangen en wil voor ons is in deze tijd. Om een gemeente te zijn waar Hij in het midden woont, een plek waar discipelen voortkomen die impact maken op hun omgeving door de kracht van de Heilige Geest. Verder mag ik als hobby graag vissen op karper en genieten van de natuur. Of om samen met mijn gezin activiteiten ondernemen op vakantie en lekker spelen met de kinderen

Willem van Diermen

Penningmeester

Ik ben Willem van Diermen, getrouwd met Jantinka. Samen zijn we gezegend met vijf kinderen en elf kleinkinderen. Sinds jaren zijn wij betrokken bij The Lighthouse waar ik dien ik als penningmeester. Mijn hobby’s zijn: reizen, lezen, goede films en erop uitgaan met mijn lieve vrouw.

Ik heb 2 favoriete bijbelteksten: Psalm 103 …die al uw ziekten geneest… en Joh. 14:12 Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, wie in Mij gelooft, de werken, die Ik doe, zal hij ook doen, en grotere nog dan deze, want Ik ga tot de Vader;
Dat is ook mijn verlangen en passie: Doen wat Jezus deed!

Coördinatoren

Marriët de Graaf &
Petra Koelewijn

Twinkle-, & BrightKids 0 tot 6 jaar

Janneke Heinen

FireKids 7 t/m 11 jaar

Janneke Koelewijn

Jeugdwerk 12+

Margriet van de Groep

Bemoedingingsteam

Bertie den Hartigh

Gastvrijheidsteam

Sylvia Koelewijn

Cateringteam

Pierre van de Gijp

PR/facebook

Luca Hop

Aanbiddingsteam

Rik den Uyl

Beamteam

Peter van de Mheen

@homes, gebedswerk, op- & afbouw

Wim Kok

Profetisch team

William Heijnen

Webmaster

Pierre van de Gijp

Geluidstechniek

Pierre van de Gijp

Geluidstechniek