Zendingswerk

ZENDINGSPROJECT WILLEM & VERA FIEGE

WORLD OUTREACH NETWORK

DE OPDRACHT VAN GOD

In 2016 verscheepten Willem & Vera al hun bezittingen met een grote veerboot naar Cyprus: een tien meter lange woonwagen en een bestelbus. Ze wilden gehoorzaam zijn aan een opdracht die God hen had gegeven. Ze moesten naar Cyprus om daar op de grens tussen Europa en het Midden Oosten een zendingsbasis op te richten die zich bezig houdt met Wereld Evangelisatie, Evangelisatie Training en Gemeentestichting. De jaren voorafgaand aan de grote oversteek hebben Willem & Vera met hun gezin doorgebracht onderweg door West Europa, Oost Europa en de Balkan. Op talloze pleinen en straten hebben ze het Goede Nieuws van Jezus overwinning bekend gemaakt.

PIONIEREN OP CYPRUS
Er is veel gebeurd, sinds de boot van Salamis Shipping de haven van Limasol binnenvoer. God heeft geweldige deuren geopend. Willem & Vera hebben op straat met honderden mensen gebeden die Jezus wilden aannemen in hun hart. Ze hebben een zendingsbasis opgericht voor zendelingen, een Bijbelschool gestart, een nieuwe gemeente gelanceerd en een jaarlijkse ‘Holy Spirit Conference’ opgezet. Ook hebben ze honderden gasten ontvangen uit Nederland en andere landen. Daarnaast is hun netwerk op Cyprus is flink gegroeid en regelmatig werken ze samen met andere kerken en bedieningen om interkerkelijke outreaches, gebedsavonden en evenementen op te zetten.

BEDIENEN IN HET MIDDEN OOSTEN
Vanuit Cyprus zijn ze ook in toenemende mate betrokken bij bediening in de landen van het Midden Oosten. Er liggen connecties in verschillende steden in Israël en er is een werk begonnen van hulpverlening en evangelisatie in Egypte. Voor veel christenen voelt het Midden Oosten als een verloren gebied. Islam regeert daar en als je je mond open doet over Jezus kun je je hoofd kwijt raken, denkt men. De realiteit is echter dat er nog steeds een levendige kerk bestaat in het Midden Oosten. Alleen al in Egypte noemen tussen de 15-20 miljoen mensen zich christen en hun aantal groeit! Genoeg reden voor Willem & Vera om zich fulltime toe te wijden aan hun bediening in de regio waar God hen geplaatst heeft.

VERSTERK DE ACHTERBAN
Willem en Vera hebben zich volledig toegewijd aan hun zendingsroeping. Voor hun levensonderhoud en dat van hun vier jongens zijn ze volledig afhankelijk van donaties. We zouden het geweldig vinden als de giften voor hun werk een inhaalslag maken met de stijgende kosten van wonen en werken op het zendingsveld. De bediening van Willem & Vera brengt steeds meer vrucht voor. Het is dus goede grond om financiën in te zaaien. Geven kan eenvoudig middels de link naar deze online machtiging. Ook kun je op de website meer informatie vinden over wat Willem & Vera precies allemaal doen: