ShineKids
Kinderen zijn fantasierijk, houden van fun en fellowshippen. Wij geloven dat ze al jong mogen leren wie God is, dat Hij een echte papa is en vriendschap met hen wil hebben.

Bij ShineKids gaan we ervoor dat ze al jong Jezus zullen vinden, Jezus volgen en vriendschappen ontwikkelen. We willen het evangelie op een sprankelende, schitterende manier brengen en hen leren dit toe te passen in hun dagelijks leven.

Ons doel is dat zij een nieuwe generatie christenen zullen worden die weerbaar zijn en op een schitterende manier in afhankelijkheid van Jezus Christus zullen getuigen vol van de liefde van God de Vader.


Twinkle- & BrightKids
• Kinderen van 0 tot 6 jaar
• Iedere zondag van 10:00 – 11:45 uur
• Vebozaal

De allerkleinsten zijn iedere zondagmorgen van harte welkom bij TwinkleKids. Ze worden hier opgevangen door een enthousiast oppasteam. De kinderen zijn dus in veilige handen, waardoor je helemaal ontspannen de samenkomsten kunt bezoeken. Het oppasteam van Twinkle houdt zoveel mogelijk rekening met het dagelijkse ritme van kinderen. Bijvoorbeeld als het gaat om slapen, eten en medicijngebruik. En mocht je kind een keer niet lekker in zijn of haar vel zitten, dan brengen we je natuurlijk meteen op de hoogte. Ook de peuters zijn iedere zondagmorgen van harte welkom bij BrightKids. Er wordt op een kinderlijke manier een bijbelverhaal verteld en de BrightKids kunnen lekker spelen en knutselen. Er is een eet- en drinkmoment met een sapje en een koekje.

Meer weten?
Neem contact op met Kim Joyce


FireKids
• Kinderen van 6  t/m 11 jaar
• Iedere zondag van 10:00 – 11:45 uur
• Kinderkerk in de Peuterhof, Vogelpad 1

Vanaf 9.50 uur kunnen de ouders hun kinderen afgeven bij CKCB De Peuterhof, Vogelpad 1. Na de dienst kunnen de ouders hun kinderen daar ook weer ophalen. De afspraak is dat ouders niet in het kindcentrum komen en dat zij hun kinderen bij de ingang van het kindcentrum brengen. De leiding zal ze daar opvangen en meenemen.

FireKids is een supergave kinderkerk in de Peuterhof, elke zondagmorgen worden bijbelverhalen op een kinderlijke manier uitgelegd. We zingen, knutselen en spelen met elkaar en helpen kinderen in het maken van een keuze voor Jezus. Dat willen we doen op een flitsende, gave manier, met als uitgangspunt dat we de FireKids willen connecten met God én met elkaar.

Meer weten?
Neem contact op met Janneke Heinen / Suzanne Koelewijn