Ontmoet het leiderschapsteam

Maak kennis met de oudsten, diakenen en (bedienings)coördinatoren.

Bekijk hier het organigram

Oudste

Klaas van Twillert

Ik ben Klaas van Twillert getrouwd met Sifra en wij hebben 2 prachtige kinderen Levi en Eva. In 2005 mocht ik wedergeboren worden en in 2007 mocht ik vanaf het eerste uur betrokken zijn bij dit mooie werk van God in deze gemeente, en dien hier nog altijd met veel plezier! Wat blijft het toch mooi om mensenlevens veranderd te zien worden door onze lieve hemelse Vader. Mijn hobby is karpervisser en daarbij lees ik graag boeken die mijn geloof verder opbouwen.

E-mail

Oudste

Elles de Boer

Ik ben Elles de Boer, echtgenote, moeder en oma. Mijn levensmotto vind je terug in opwekking 355: U die mij geschapen hebt. U wil ik aanbidden als mijn God. In voor- of tegenspoed, uw liefde doet mij zingen. U die mij geschapen hebt, U wil 'k danken hoe ik mij ook voel. En U gehoorzaam zijn. Heer, U bent mijn doel. Sinds september 2018 mag ik dienen als oudste in christusgemeente The Lighthouse en dat doe ik met passie en liefde voor God en Zijn gemeente. Ik heb een hart voor pastoraat en wordt gelukkig als mensen groeien. In geloof, in wijsheid, in liefde, in vreugde, in kracht, noem maar op. God kan zoveel doen in mensenlevens! Ik ben dankbaar dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.

E-mail

Oudste

Anieta Huijgen

Ik ben Anieta Huijgen, getrouwd met Meindert. Samen hebben we 3 getrouwde kinderen en 8 kleinkinderen. Ik houd van wandelen, fietsen en lezen. Elke dag kan ik mij verwonderen over Gods prachtige schepping. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charmes. Sinds 2015 bezoek ik Christusgemeente The Lighthouse. Graag wil ik de gemeente als oudsten dienen en helpen bouwen.

Weet dat elk huis zijn bouwer heeft, maar God is de bouwer van alles (Hebr 3:4).

E-mail

Oudste

Peter van de Mheen

Ik ben Peter van de Mheen, getrouwd met Mandy en samen hebben we 2 kinderen: Sam en Fleur. In april 2019 verwachten we ons derde kindje. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer en werk voor diverse opdrachtgevers in de elektrobranche. 14 jaar geleden heb ik, mede door een bijzondere ontmoeting, God leren kennen en is mijn/ons leven gaan veranderen. Na een leerzame reis langs verschillende gemeentes, zijn we nu sinds een aantal jaar actief binnen de The Lighthouse en ben ik in de zomer van 2018 als oudste ingezegend. Mijn passie is gebed en relatie met Jezus en Hem bekend maken waar ik ook kom. Verder is het mijn verlangen om als gemeente het hart van God te zoeken en na te jagen wat Zijn verlangen en wil voor ons is in deze tijd. Om een gemeente te zijn waar Hij in het midden woont, een plek waar discipelen voortkomen die impact maken op hun omgeving door de kracht van de Heilige Geest. Verder mag ik als hobby graag vissen op karper en genieten van de natuur. Of om samen met mijn gezin activiteiten ondernemen op vakantie en lekker spelen met de kinderen.

E-mail

Penningmeester

Willem van Diermen

Ik ben Willem van Diermen, getrouwd met Jantinka. Samen hebben we 5 kinderen en een bonuszoon. Ook zijn we opa en oma van 5 kleinzonen en 1 kleindochter. Sinds een paar jaar zijn wij betrokken bij The Lighthouse en sinds 1,5 jaar dien ik als penningmeester, samen met mijn vrouw. Ik hou van reizen, lezen, goede films en vooral erop uitgaan met mijn lieve vrouw. Ik heb 2 favoriete bijbelteksten: Psalm 103 …die al uw ziekten geneest… en Joh. 14:12 Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, wie in Mij gelooft, de werken, die Ik doe, zal hij ook doen, en grotere nog dan deze, want Ik ga tot de Vader; Dat is ook mijn verlangen en passie: Doen wat Jezus deed!

E-mail

Coordinator Kinderwerk

Kim-Joyce Koelewijn

Kinderwerkers

Margriet Zijl

Coördinator TwinkleKids
(0 tot 2 jaar)

E-mail

Kim-Joyce Koelewijn

Coördinator BrightKids
(2 tot 4 jaar)

E-mail

Samantha Huijgen & Susanne Koelewijn

Coördinator FireKids
(4 t/m 7 jaar)

E-mail

Reijco Ruarus

Coördinator Young&Free
(12 t/m 14 jaar)

E-mail

Coördinator Joy

Coördinator Joy
(15 t/m 19 jaar)

E-mail

Coördinatoren

Margriet van de Groep

Coördinator Bemoedigingsteam

E-mail

Elles de Boer

Coördinator Gastvrijheidsteam & Infopunt

E-mail

Francien Ruizendaal

Coördinator Cateringteam

E-mail

Pierre van de Gijp

PR/facebook

E-mail

Gianluca Hop

Coördinator Aanbiddingsteams

E-mail

Anieta Huijgen

Coördinator Beamteam

E-mail

Peter van de Mheen

Coördinator
@homes & op en -afbouw

E-mail

Wim Kok

Coördinator
Gebedswerk

E-mail

Danielle Kurvers

Coördinator
Profetisch Team

E-mail

Willem & Jantinka van Diermen

Coördinatoren GEO's
(Geestelijk ouderschap)

E-mail

William Heijnen

Websitebeheer

E-mail

Joep Huijgen

geluidstechniek

E-mail

Wil jij meebouwen?